Belangrijk: Zorg er altijd voor voor dat je https://photolus.com gebruikt. Sommige browsers doen moeilijk en geven onterecht waarschuwingen over veiligheid. Deze website is veilig hoe dan ook!
Wie zich registreert krijgt extra opties zoals het zelf kiezen van een thema of een archief op datum. doen dus!


Via deze link kan je naar mijn Wordpress Website surfen: https://www.luchthavenvervoer.pro

Jachthaven Antwerpen WillemdokHallo, Ik ben hobby-fotograaf!

In de jaren zeventig van de vorige eeuw heb ik twee jaar de A1 fotografie opleiding gevolgd aan het Technicum in Antwerpen. Nadien heb ik daar nog weinig mee gedaan.

In 2017 heb ik opnieuw een fototoestel gekocht omdat ik behoefte had aan een goede hobby. Het is nu een stuk eenvoudiger minder tijdrovend en duur om foto's te maken. Toch vraagt het enige aanpassing. Foto's digitaal bewerken is eenvoudig omdat je het resultaat direct op je scherm kan volgen maar het blijft toch de kunst om zo weinig mogelijk nabewerkingen te moeten doen. Dat kan met een goede camera en de juiste instellingen.
Momenteel beschik ik over een Nikon D810 en een set Tamron lenzen die betaalbaar zijn en weinig onderdoen voor de standaard lenzen van Nikon. Als software gebruik ik Photoshop CC en Lightroom.

Al mijn foto's zijn in RAW en in JPG formaat. Voor de originele foto's en de prijs kunt U contact opnemen via het email adres onderaan.

Mocht u een fotograaf zoeken voor een event of een feest laat maar weten.


Mailen kan naar: francis.algoet@skynet.be